Üçüzler ilk doğum günlerini hastanede kutladı

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen ilk üçüz bebekler için özel bir doğum günü partisi düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen sene Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Servisi'nde dünyaya gözlerini açan Adahan, Egehan ve Ecemnaz ilk doğum günlerini hastanede kutladı. Pastanın mumlarını anneleriyle birlikte üfleyen sevimli üçüzler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ, ?Onları sağlıklı ve mutlu olarak görmek bizi de çok mutlu etti. Aileyi tebrik ediyoruz. Bu yavrularımıza da sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyoruz. Bunlar, servisimizde dünyaya gelen ilk üçüz bebekler. İnşallah yine böyle nice sağlıklı bebekler olmasını istiyoruz." diye konuştu.

Anne Ayşe Küçükaltun da bebeklerinin üçüz olacağını öğrendiğinde birçok hastanenin bu doğumu riskli olacağı için kabul etmediğini kaydetti. Küçükaltun, şunları söyledi: ?Buradaki doktorlarımız bizimle çok yakından ilgilendi. Her birine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Birinci yaşlarını o yüzden burada kutladık. İnşallah tüm yaşlarını da burada kutlarız. İlk yavrumu dünyaya getirdikten sonra aradan 6 yıl geçti. Meğer bizde bu durum ırsiymiş. İkiz beklerken üçüz çocuk sahibi olduk.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber